Biletul Zilei 21/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Den Bosch - Almere

Pentru BZ de astazi ne-am oprit la 3 meciuri din Olanda 2. Primul meci este duelul dintre locurile 10 si 6 in clasament. Gazdele au 8 meciuri acasa cu gol marcat, dintre care in 7 s-a inregistrat si GGul. Oaspetii au 12 deplasari cu gol marcat in ultimele 15 astfel de meciuri si au primit gol in ultimele 9/10 deplasari. Ultimele 4 confruntari directe pe terenul gazdelor de astazi au fost GG 3+

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

G A Eagles - Jong Ajax

Doua trupe ofensive, frumoase, care sigur vor oferi un spectacol total diseara. Gazdele au marcat multe goluri acasa in ultimele meciuri in timp ce copiii lui Ajax sunt recunoscuti pentru apetitul ofensiv, o politica a clubului. Daca despre gazde credem ca vor trage la promovare, despre oaspetii va spunem ca au marcat in toate deplasarile de un an si ceva pana in prezent.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.40

Jong PSV - Volendam

Desi nu au strans prea multe puncte in aceste sezon, gazdele sunt favorite astazi impotriva unei formatii care are numai infrangeri afara. Jong PSV a marcat in toate meciurile jucate acasa in ultimul an si in precendentele intalniri cu adversara de azi a inscris mereu minim 2 goluri. Oaspetii au incasat minim 2 goluri in ultimele 12 deplasari.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media