Biletul Zilei 22/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Hoffenheim - Dortmund

Primul meci de pe Biletul Zilei se joaca intre doua dintre cele 4 reprezentante ale Germaniei in actualul sezon de UCL! Ca tot am adus in discutie aceasta competitie, amintim ca ambele formatii au venit cu rezultate bune din deplasarile de la Donetsk si Brugge si au un moral bun inaintea meciului de campionat.

Borussia sta mai bine in clasament decat gazda de astazi, aflandu-se pe pozitia secunda, dupa Bayern, cu 7 puncte adunate, din 9 posibile! Nu au mari sanse sa ia fata bavarezilor la finalul sezonului, dar sunt datori sa incerce. Bayern domina autoritar campionatul Germaniei din 2010 pana in prezent!

Se anunta un meci spectaculos in care fiecare dintre echipe tinteste la cele 3 puncte!

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.4

Cliftonville - Ballymena

Plecam din Germania si mergem in Irlanda de Nord pentru partida dintre Cliftonville locul 7 si Ballymena locul 5. Cel mai recent meci disputat cu 3 luni jumatate in urma, in aceleasi conditii, s-a incheiat cu victoria gazdelor cu 4-0.

Chiar daca oaspetii se afla cu doua pozitii mai sus in clasament si vin dupa 5 partide in care au obtinut 10 puncte din 3 victorii si un egal, cota oferita ieri pentru victoria lui Ciftonville era ieri de 1,5! Sa nu bata prea tare la ochi, bookmakerii au inceput de azi-noapte sa creasca usor usor cota gazdelor, ajungand astazi pana la 1,9!!!

Cu toate acestea, ramanem fermi pe pozitiile noastre si vom miza pe minim doua goluri marcate de gazde.Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.69

Vitesse - Den Haag

Dupa infrangerea usturatoare 0-4 in fata propriilor suporteri, Vitesse trebuie sa-si refaca moralul si sa bifeze cele 3 puncte in fata celei mai slabe aparari, cea a lui Den Haag, care a incasat 16 goluri in numai 5 partide.

Chiar daca au o medie de numai 1.6 goluri marcate pe meci in actualul sezon, gazdele au astazi ocazia sa-si imbunatateasca acest aspect. Vom merge pe o victorie clara a lor, cu minim doua goluri marcate in poarta adversarilor.

Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.41

Distribuiti pe Social Media