Biletul Zilei 23/09/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Lyon - OM

Derby in Franta intre doua echipe de traditie, doua formatii care au aratat in meciurile recent jucate ca, in ciuda pozitiilor din clasament, poseda ofensive incredibile. Lyon a demolat pe toata lumea betului in UCL, acolo unde a invins cu 2-1macasa la city. OM are al doilea atac din Franta in acest debut de sezon, 14 goluri in 5 meciuri, si credem ca diseara va fi spectacol.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Frosinone - Juventus

Cu totii am vazut ce poate Juventus, am vazut reactia jucatorilor dupa eliminarea cel putin dubioasa a lui CR7 la Valencia si credem ca nou promovata Frosinone, o formatie cu 10 goluri incasate in 4 meciuri de Serie A, nu are nicio sansa astazi in fata tavalugului torinez. De urmarit reactia lui Cristiano si cum isi va canaliza frustrarile survenite dupa ceea ce a parut o nedreptate la mijlocul saptamanii.

Pronostic: 2&O2+ (Juve invinge si marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.37

FCSB - Calarasi

Ultimul meci de pe BZ vine din Romania si aduce fata in fata liderul clasamentului dinaintea inceperii etapei ( locul 2 in clasamentul la zi ) si o echipa proaspat venita in Liga 1. Cu 19 goluri inscrise in 8 etape, vicecampioana Romaniei a clacat in ultimul meci jucat acasa dupa ce a avut 2-0 dupa 20 de minute. Credem ca echipa lui Becali nu va mai face pasi gresiti pe teren propriu ( meciul se joaca la Voluntari pe un gazon net superior celui de pe NA ) si va urca din nou in fotoliul de lider. Cum in acest debut de sezon FCSB a marcat in fiecare meci acasa minim doua goluri ( 19 goluri in 7 partide acasa ) suntem de parere ca o vor face si diseara.

Pronostic: 1&G2+ (FCSB invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media