Biletul Zilei 26/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Valencia - Celta

Chiar daca Celta Vigo a inceput mult mai bine acest sezon, una din victimele sale fiind chiar detinatoarea Europa League, Atletico Madrid, consideram imensa cota de 2.09 la X2 in fata Valenciei. Gazdele nu au obtinut nicio victorie in actualul sezon, remizand cu echipe precum Levante sau Betis si pierzand in fata lui Espanol. Cu toate acestea, bookmakerii ofera doar 1.77 la 1 solist, 3.9 la X si 4.5 pentru o victorie a oaspetilor.

Am fi considerat cota corecta minim 2.1 la victoria gazdelor, avand in vedere conjunctura clasamentului actual, dar iata ca mai avem si "bani pe jos" (cum s-ar spune) din partea caselor!


Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.77

Roma - Frosinone

Dupa 0-2 la Bologna, 95% din pariori vor miza foarte probabil pe 1 solist, Super Extra sau 1 si 3+, mai ales ca echipa oaspete este o nou-promovata, care, dupa ce ca este cea mai slaba echipa in 5 etape, nu a inscris nici macar un gol in noul sezon!!!

De partea cealalta, Roma este una dintre cele mai inconstante si imprevizibile trupe, martore fiindu-ne partidele in care a revenit de la 1-3 cu Atalanta, a pierdut cu Milan in min 95, a fost egalata de Chievo de la 2-0 si a pierdut fara drept de apel la Bologna!

Ce s-ar alege de pariuri daca ne-ar da asa pe tava 1.49 la 1%3+ sau 1.67 la 1 pauza 1 final, intr-un meci in care nimeni nu da vreo sansa lui Frosinone! In afara de noi, desigur :)


Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.77

Distribuiti pe Social Media