Biletul Zilei 30/09/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Tromsdalen - Ull./Kisa

Cand vine vorba de echipe spectaculoase si cote prinse foarte lejer in ce priveste golurile marcate, Ull./Kisa este in top 3-ul favoritelor noastre.

Isi fac loc si astazi pe Biletul Zilei, in deplasarea de la Tromsdalen, unde vor merge in speranta mentinerii in top 6, gazdele aflandu-se la 4 unitati in spatele lor inaintea acestei etape!

Ca puncte de referinta vom lua si ultimele doua intalniri recente dintre cele doua formatii (una in 2018, alta in 2017), ambele meciuri castigate de oaspetii de astazi cu 3-2, respectiv 4-2!!!Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Lille - Marseille

Excluzand din peisaj echipa de extraterestri a PSG-ului, campionatul Frantei este unul cat se poate de echilibrat si n-am putea vota cert o echipa ca fiind favorita! Nu mai putin de 8 echipe, aliniate ierarhic intr-un interval de doar 4 puncte, se bat la locul 2, loc ce permite calificarea directa in grupele UCL!

Printre ele se afla si combatantele noastre de astazi, cu un mic plus pentru Marseille la golaveraj, salvata in etapa anterioara in ultimul minut de joc al confruntarii cu Strasbourg! Chiar daca marcheaza mult, oaspetii primesc cu lejeritate, acesta fiind un aspect delicat, tinand cont ca merg in deplasare la Lille. Acestia din urma au scuturat plasa adversarilor de minim doua ori in ultimele 7 din 8 partide!

Marseille vine la acest meci si fara 6 jucatori ( 4 accidentati si 2 suspendati ), misiunea lor fiind de doua ori mai grea decat pare la prima vedere!


Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 2.46

Distribuiti pe Social Media