Biletul Zilei 02/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Roma - Plzen

Dupa un debut ratat pe Bernabeu, 0-3 cu Real, Roma trebuie sa invinga astazi ca sa mai spere la locurile ce asigura prezenta in primavara UCL. Pentru acest lucru, capitolinii trebuie sa treaca de Plzen, formatie ce a scapat printre degete cele 3 puncte, acasa cu CSKA (2-2 dupa 2-0). Credem ca romanii, desi favoriti, vor avea de munca pentru a castiga, Viktoria nefiind o prada usoara in ciuda faptului ca s-a facut de ras in precedentele doua deplasari, 0-4 la Slavia si 0-3 la Jablonec. In 2016, pe Olimpico, a fost 4-1 pentru Roma. 

Pronostic: 1&G2+ (Roma invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.50

Bayern - Ajax

Bayern, datoare la fani dupa ultimele doua partide, va intra in acest meci cu gandul nu numai la victorie, ci si la o prestatie cu care sa isi impace suporterii. Ajax, echipa care a luat 3 goluri in 30 de minute de la rivala PSV, o echipa ce la randul ei a fost spulberata cu 4-0 pe CampNou, vine la Munchen din postura de victima sigura, credem noi. Diferentele din Olanda si campionatele cu adevarat puternice ale Europei s-au vazut si suntem de parere ca Bayern, daca isi va impune jocul, va da de pamant cu adversara sa de astazi, o formatie care prin definitie, mentalitate si traditie joaca un fotbal deschis, ofensiv.

Pronostic: 1&3+ (Bayern invinge si se inscriu minim 3 goluri in meci.)

Cota: 1.42

Hoffenheim - Manchester City

Hoffe, locul 2 in grupa dupa 2-2 la Donetsk, primeste vizita unei echipe ranite dupa infrangerea surprinzatoare din prima etapa, 1-2 cu Lyon in Anglia. Credem ca City va ataca din primul minut si va incerca sa isi asigure punctele necesare calificarii, lucru ce nu poate decat sa ajute echipa din Germania, o trupa care a inscris in absolut toate meciurile de acasa in ultimele 8-9 luni. 

Pronostic: G1+ (Hoffe inscrie)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media