Biletul Zilei 03/10/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Tottenham - Barcelona

Dupa un debut ratat la Milano, Kane&co vor cauta primele puncte pe teren propriu in acest sezon de UCL. Adversara lor de astazi este nimeni alta decat Barcelona, o echipa foarte valoroasa in ciuda ultimelor evolutii din Spania, acolo unde a dezamagit. Londonezii au marcat gol in toate meciurile jucate acasa in ultimele 9-10 luni, dar au pierdut partidele jucate cu Liverpool, City sau Juventus, echipe mari ale continentului. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.52

BVB Dortmund - Monaco

Forma excelenta pentru nemtii de la BVB care au invins la debutul in Liga, 1-0 la Brugge si sunt si lideri in Bundesliga dupa doua victorii entuziasmante, 4-2 la Leverkusen (0-2 la pauza) si 7-0 cu Nurenberg. De cealalta parte, Monaco a fost invinsa acasa de Atletico, iar in campionat sufera teribil, fiind pe loc de baraj in acest moment. Credem ca Borusia va face spectacol astazi si va adanci criza monegascilor.

Pronostic: 1&G2+ (BVB castiga si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.49

PSG - Crvena Zvezda

Dupa infrangerea din Anglia Neymar, Mbappe si Cavani vor cauta sa rupa plasa sarbilor si sa isi adjudece rapid primele 3 puncte ale sezonului european. Desi o echipa tare, nu credem ca Steaua Rosie va avea vreo sansa in fata tavalugului parizian condus de tripleta magica sustinuta din spate de multi alti jucatori fabulosi precum Di Maria, Verratti si Rabiot.

Pronostic: 1&3+ (PSG invinge si se inscriu minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media