Biletul Zilei 05/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brighton - West Ham

West-Ham are mari asteptari de la partida de diseara in compania celor de la Brighton. Dupa un inceput foarte slab de sezon, oaspetii par ca si-au regasit cadenta, bifand 3 victorii si un egal in ultimele 4 meciuri disputate!

De partea cealalta, pentru Brighton, de la succesul rasunator 3-2 cu Man Utd a urmat o perioada de 6 partide fara victorie. Mai mult ca sigur, "ciocanarii" vor incerca sa profite de pasa proasta a gazdelor, consolidandu-si astfel traseul bun din ultima perioada!


Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.48

Werder - Wolfsburg

Indiferent de pozitiile in clasament, starile de spirit si forma de moment a celor doua formatii, din 2014 pana in prezent, au disputat 5 partide pe terenul lui Werder, care s-au incheiat cu minim 3 goluri marcare, iar ambele echipe au inscris!

Surprinzator, cele doua trupe au inceput bine sezonul si il continua in aceeasi nota, din cate se pare, fapt ce ne impinge sa mizam pe un meci deschis diseara, cu faze de atac la cele doua porti.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Toulouse - Nice

Franta, Ligue One propune pentru diseara partida dintre locurile 7 si 13, doua dintre cele mai imprevizibile formatii in actualul sezon. Toulouse, care ne-a obsnuit cu postura de codasa in ultimii ani, a inceput bine acest campionat, aflandu-se la 4 puncte de locul 2, in timp ce Nice, revelatia ultimelor doua sezoane se afla in partea inferioara a clasamentului!

Consideram ce cele doua echipe vor aborda aceasta partida cu garda jos si vom asista la un meci cu goluri.


Pronostic: 2+ (Se vor inscrie minim doua goluri in meci)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media