Biletul Zilei 07/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

FulhamĀ·Arsenal

Chiar daca Arsenal vine dupa o serie extraordinara de 8 victorii consecutive si este favorita si in meciul de la Fulham, bookmakerii ofera gazdelor o cota minuscula la gol marcat. Numai 1.31 pe o cota de 5.3 la victorie!

Este genul de meci unde nu punem la indoiala victoria oaspetilor, numai ca vor marca si gazdele.


Pronostic: 3+ (Se vor inscrie minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.38

Hoffenheim - Eintracht F.

Vecine de clasament, Hoffenheim si Eintracht se vor duela astazi pentru a-si imbunatati pozitiile nedrepte din clasament. In ciuda egalitatii perfecte dintre cele doua, gazdele sunt destul de clar favorite astazi. Daca ne uitam mai atent, bookmakerii ofera 1,8 la 1 solist si doar 1,6 la G2+ (gazdele marcheaza minim doua goluri), asta insemnand ca mult mai clar Hoffen va marca doua goluri, decat va castiga.

Scor probabil 3-1 / 4-2


Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.6

Zulte Waregem - Anderlecht

Nu putem trece cu vederea aceasta cota imensa oferita oaspetilor, date fiind conjunctura meciului si pozitiile din clasament. Consideram o cota decenta pentru victoria oaspetilor 1.7 maxim, insa bookmakerii sunt de alta parere.

Vom opta pentru GG (ambele echipe marcheaza). Este un pariu mult mai sigur decat victoria lui Anderlecht. Waregem este motivata sa iasa din zona nisipurilor miscatoare!


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media