Biletul Zilei 10/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Al Jazeera - AL Ain

Partida din grupa B apartinand Cupei Golfului are ca protagoniste Al Jazira si Al Ain, doua dintre cele mai mediatizate echipe de la infiintarea lor!

Din 2000 pana in prezent, pe terenul gazdelor, s-au disputat 45 de meciuri si nu mai putin de 30 dintre ele s-au incheiat cu minim 3 goluri.

Nici bookmakerii nu sunt foarte exigenti cu cota de astazi la aceasta optiune si consideram de bun augur introducerea ei pe Biletul Zilei!!!Pronostic: 3+ (Se vor inscrie minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.45

Italia - Ucraina

"Squadra Azzurra" se afla in cea mai neagra perioada a existentei sale, dupa ratarea mondialului din Rusia, asta la mai bine de 6 decenii de prezenta permanenta la masa bogatilor!

In prezent vine dupa 9 meciuri in care a obtinut o singura victorie si aceea cu Arabia Saudita intr-un amical!! Chiar daca va invinge astazi pe Ucraina consideram ca nu o va face la mai mult de un gol diferenta!Pronostic: H2 (Oaspetii nu pierd meciul la doua goluri diferenta)

Cota: 1.39

Ripensia Tim. - Energeticianul

In Liga secunda a Romaniei  se intalnesc doua formatii cu obiective relativ asemanatoare. Evitarea retrogradarii si consolidarea grupului care in viitor sa aspire la promovarea pe prima scena fotbalistica.

Momentan nu pot emite pretentii, grupul de 6-7 echipe de top al ligii secunde fiind mai puternic decat valentele lor!

Pentru astazi casele ne ofera o cota de numai 1.5 pentru GG ( ambele echipe marcheaza ), pronostic pe care il vedem si noi la fel de clar si pe care nu-l putem rata!Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.5

Distribuiti pe Social Media