Biletul Zilei 11/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Lituania - Romania

Dupa cum am specificat si in blogul de ieri, Romania pare favorita din toate punctele de vedere in aceasta disputa. Desi nu am excelat in partidele din deplasare, iar jocul nostru nu a fost unul imbucurator in nicio intalnire cu echipe de nivelul Lituaniei, credem ca diseara nici suprafata de joc nu va putea sta in calea noastra. Gazdele reprezinta o formatie foarte modesta, baschetul fiind principalul sport care starneste pasiuni la Vilnius. Supercota la victorie este una foarte interesanta.

Pronostic: 2 (Romania castiga)

Cota: 1.65

Polonia - Portugalia

Duel tare la Varsovia, acolo unde gazdele, venite dupa un turneu final mult sub asteptari, dau piept cu formatia lusitana, una care a debutat perfect in Liga Natiunilor, dar care nu va fi ajutata din teren nici de Cristiano Ronaldo nici de jucatori precum Quaresma, Joao Mario sau Moutinho. De cealalta parte, Lewa, Millik si noua senzatie Piatek vor face totul ca Polonia sa redevina forta din calificarile trecute.

Pronostic: 1x (Polonia nu pierde)

Cota: 1.49

Rusia - Suedia

Gazda mondialului din vara arata excelent acasa, acolo unde a jucat foarte bine in urma cu cateva luni la turneul final. Dzyuba, Cheryshev, Ionov si Golovin reprezinta sageti letale in fata oricarui adversar si am vazut in meciurile precedente ce forta poseda aceasta echipa. De cealalta parte Suedia si-a aratat limitele acasa cu Turcia atunci cand a condus cu 2-0 si a cedat lamentabil 2-3 in fata echipei care a fost invinsa acasa chiar de rusi. Credem ca Rusia isi va impune ritmul diseara.

Pronostic: 1x (Rusia nu pierde)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media