Biletul Zilei 12/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Zizkov - Dukla P.

Partida interesanta in saisprezecimile cupei Cehiei intre doua formatii care sufera enorm pe partea defensiva. Divizionara secunda a incasat 16 goluri in ultimele 5 meciuri, in timp ce Dukla, divizionara A, a incasat 19 goluri in ultimele 9 partide.

Niciuna dintre formatii nu sta grozav in campionat, scopul fiecareia dintre ele fiind evitarea retrogradarii. Astfel, o victorie in meciul de cupa poate reprezenta o gura de aer si un imblod in perspectiva viitorului celor doua echipe.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Belarus - Luxemburg

In Liga D valorica a UEFA Nations League, locul 1 Luxemburg, se deplaseaza in Belarus la ocupanta locului 2. Daca am vedea clasamentul, unde Luxemburg are 6 puncte si 7-0 golaveraj dupa doua meciuri, am miza cu ochii inchisi pe "oaspetii marcheaza", insa avem parte de o cota imesa la aceasta optiune, 1.75!

Astfel, datele problemei se schimba si, asa cum am tinut cont si profitat de cota mica oferita Romaniei ieri, vom evita sa alegem capcana bookmakerilor. Belarus este favorita certa, date fiind cotele, cu toate ca ierarhia ne spune contrariul!


Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.62

Belgia - ElveĊ£ia

Cele doua formatii din liga A valorica nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. Ambele au zdrobit-o pe Islanda in aceasta grupa si detin un parcurs excelent in ultimii ani, atuul lor principal fiind atacul!!!

Asta o stiu si casele de pariuri care ofera o cota corecta la 3+ (1.75) si putin mai mare la GG (1.82). Noi vom alege insa precaut, mergand pe mana favoritei, scorul cel mai probabil al acestei partide fiind 2-1!


Pronostic: 1X & 2+ (Gazdele nu pierd meciul si vor fi minim doua goluri in meci)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media