Biletul Zilei 13/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Bradford PA - Kidderminster

Locurile 3, respectiv 2 in ierarhia Vanarama National League North ne vor aduce un meci extrem de interesant in aceasta dupa-amiaza. Gazdele au 15 meciuri consecutive cu gol marcat, indiferent de terenul pe care au jucat, in timp ce oaspetii au inscris in ultimele 18 din 20 de partide jucate. Cu 18-17, respectiv 26-16 golaveraj dupa 11 etape jucate, cele doua arata ca marcheaza foarte usor, dar si primesc gol cu regularitate.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.60

Scunthorpe - Peterborough

Oaspetii reprezinta poate cea mai interesanta echipa din League one in materie de goluri / GG-uri. Desi se afla pe locul doi, au cea mai slaba aparare din top 10, 19 goluri incasate dupa 12 etape. Ultimele 5 deplasari ne-au adus 5 GG4+ sau peste. Gazdele prind prima jumatate a clasamentului gratie unuia dintre cele mai bune atacuri din liga, 20 de goluri dupa 12 meciuri. Si bookmakerii vad la fel acest meci, oferind o cota extrem de mica la GG avand in vedere liga in care se joaca acest meci.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Salford - Braintree

Duelul dintre primul si ultimul loc in National League nu ar trebui sa lase loc de surprize, gadele avand o forma excelenta acasa, o medie de 2 goluri marcate pe meci si sub un gol primit per partida. Oaspetii au strans doar 6 puncte dupa 15 etape si au o medie de 0.6 goluri inscrise pe meci. De primit primesc aproape 2 goluri pe partida. Credem ca gazdele au de indeplinit o simpla formalitate.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media