Biletul Zilei 16/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Belgia - Olanda

Desi un meci amical, aceasta partida va fi o disputa plina de orgolii, stiuta fiind rivalitatea celor doua forte. Evolutia echipelor difera foarte mult in ultimii ani, Belgia facand senzatie la turneul final din vara, fata de olandezii care deja lipsesc de ceva timp de la competitiile importante. Totusi, in ultimele partide, portocala mecanica arata imbunatatiri considerabile. Credem ca va fi show si ne bazam pe valoarea superioara a lotului medaliatilor cu bronz la turneul final din Rusia. 

Pronostic: G2+ (Belgia inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.68

Irlanda - Tara Galilor

Cota foarte mare pentru oaspeti la victorie, in conditiile in care in tur au invins fara drept de apel, 4-1, pe adversara de astazi. Cu un singur punct dupa doua partide, Irlanda va incerca sa obtine victoria si a duce lupta pana in partida decisiva. Nu stim daca vor reusi, dar credem ca au forta, avand in vedere evolutiile recente ale galezilor, sa nu piarda diseara.

Pronostic: 1x (Irlanda nu pierde)

Cota: 1.32

Norvegia - Bulgaria

Duel decisiv pentru prima pozitie a grupei a treia din liga c. Oaspetii merg ceas, 9 puncte din 9 posibile, in timp ce gazdele au adunat doar 6, pierzand duelul de la Sofia cu 1-0. Totusi, cota norvegienilor este una destul de mica avand in vedere forma echipelor si credem ca gazdele vor face tot posibilul sa egaleze Bulgaria in clasament. Teoretic, avand in vedere desfasurarea grupei, oaspetii ar putea sa fie “multumiti’’ si cu o infrangere la un gol, cu conditia sa marcheze, avand astfel de partea lor rezultatele directe. Suntem de parere ca gazdele au sanse mari la victorie astazi.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media