Biletul Zilei 18/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Hvidovre - Koge

Duel in division 1 din Danemarca acolo unde gazdele au mare nevoie de victorie pentru a scapa de zona rosie. Oaspetii se lupta pentru promovare si vor cauta si ei triumful. Cu gol marcat in toate meciurile jucate acasa, Hvidovre are toate atuurile sa creada in victorie, in ciuda locului din clasament. Koge sta si ea foarte bine pe ofensiva, dar in ultimele doua deplasari a jucat slab, acumuland doar un singur punct. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.52

Ripensia - U Cluj

U merge la Timisoara si incearca sa castige pentru a nu pierde contactul cu primele locuri. Nu va avea totusi o deplasare usoara, Ripensia nefiind o prada sigura, mai ales ca a aratat o imbunatatire in ultimele doua partide. Chiar daca echipa din Cluj este favorita, am vazut ca echipele puternice din Liga a doua se cam pierd in deplasari si credem ca si daca va invinge, U nu o va face clar.

Pronostic: H1 (U Cluj nu inving la doua sau mai multe goluri diferenta.)

Cota: 1.37

Avranches - Laval

Franta National ne aduce in prim plan un duel extrem de tare, desi gazdele se afla destul de jos in clasament. Laval, liderul la zi, va avea o misiune foarte grea pe terenul pe care gazdele au o forma excelenta, 6 victorii si 3 egaluri in ultimele 10 partide. Credem ca gazdele vor marca diseara.

Pronostic: G1-3 (Gazdele inscriu minim 1 gol si maxim 3)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media