Biletul Zilei 20/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Barcelona - Sevilla

In ciuda faptului ca pana aseara la victoria lui Alaves, Sevilla era lider in Spania, cu 5 victorii in ultimele 6 meciuri si un golaveraj de 20-7, bookmakerii le ofera o cota neverosimila de 8.50 in deplasarea de la Barcelona. Am crede ca gazdele joaca cu Metaloglobus, nicidecum cu Sevilla!!!

Mai mult de atat, acum mai putin de o luna, alb-rosii i-au executat pe madrilenii de la Real cu un 3-0 de neprezentare! Tinand cont de aceste aspecte, vom merge pe victoria clara a Barcelonei, uitand total de 8.50-ul imens al Sevillei, care se vrea a fi doar un miraj pentru cei care vor miza sume pe acest pronostic.


Pronostic: 1&2+ (Gazdele castiga meciul si marcheaza de cel putin doua ori)

Cota: 1.38

Nurnberg - Hoffenheim

Asa cum am precizat in sectiunea Pariuri Sportive / Informatii Pariuri Sportive, vom opta cu mare incredere pe minim doua goluri marcate de Hoffenheim! De aseara de la ora postarii blogului si pana in acest moment al zilei, cota a scazut de la 1.69 la 1.59!

Va invitam sa treceti in revista avancronica acestei partide https://banipejos.ro/pariuri-sportive/avancronica-nurnberg-hoffenheim


Pronostic: O2+ (Oaspetii marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.59

Holstein Kiel - Koln

Fie ca a jucat cu echipe de top, de mijlocul clasamentului sau cu codase, Holsten Kiel a marcat minim doua goluri in 4 dintre ultimele 5 partide disputate acasa, avand 11 reusite, dar si 12 incasate!

Astazi la Kiel vine in vizita nimeni altul decat liderul actual din liga secunda germana, FC Koln, echipa ce nu a mai fost invinsa in deplasare de fix 10 meciuri! In tot atatea deplasari a inscris nu mai putin de 30 de goluri, o medie extraordinara de minim 3 goluri inscrise pe meci!

Mai luam in calcul si ca oaspetii au "reusit" sa aranjeze cu casele de pariuri meciul cu Duisburg din etapa precedenta, intr-o maniera exemplara! Au pierdut acasa cu ultimul loc la acea ora, echipa ce acumulase numai 2 puncte in 8 partide! Interesant, nu?!

Astazi vor forta victoria si vor merge sa inscrie mai mult decat adversarul, pentru ca apararea nu este punctul lor forte! Koln a incasat 14 goluri in primele 9 etape, in calitate de lider!
Pronostic: 3+ (Se vor inscrie minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.5

Distribuiti pe Social Media