Biletul Zilei 22/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Brondby - Odense

Intr-o vadita lipsa de forma, cu numai 3 victorii in ultimele 10 partide, Brondby se afla in fata unui nou test dificil. Primeste vizita lui Odense, trupa care, in ciuda locului din clasament, vine dupa 3 partide in care a obtinut 7 puncte, dintre care, 6 cu echipe de top 5!

Gazdele nu au mai invins acasa din 16 august, de atunci incasand nu mai putin de 13 goluri! Ne asteptam asta-seara la o partida animata cu minim 3 goluri inscrise!

Pronostic: 3+ (Se vor inscrie minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Arsenal - Leicester

Istoricul meciurilor dintre cele doua echipe spune ca, in ultimii trei ani de zile, s-au inregistrat scoruri precum 4-3 si 5-2 (pentru Arsenal) si (3-1 pentru Leicester). In afara unui singur 0-0 in ultimele doua decenii, cele doua formatii nu au stat la cutie in meciurile directe. Nici anul acesta nu pare a fi vreo schimbare in tacticile lor.

Tinand cont atat de forma gazdelor, cu 14 victorii in ultimele 17 meciuri acasa, dar si de reactiile incisive ale lui Leicester in recentele deplasari, putem merge cu incredere pe un pronostic cu goluri!


Pronostic: 3+ (Se vor inscrie minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.50

Sampdoria - Sassuolo

Daca Sampdoria ne-a familiarizat cu prestatiile bune in ultimele sezoane si pozitia lor in clasament nu este una aleatorie, Sassuolo a impresionat in acest debut de campionat, bifand 4 victorii si un egal in 8 meciuri!

Astazi doar cota 1.28 pentru oaspeti sa puncteze in deplasarea de la Sampdoria, in conditiile in care gazdele au incasat numai 4 goluri de la inceputul sezonului.

Alaturi de Gregoire Defrel si Kevin Boateng, playmakerii celor doua formatii, avem toate ingredientele unei partide spectaculoase cu goluri in ambele porti!

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.62

Distribuiti pe Social Media