Biletul Zilei 24/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Barcelona - Inter

Foarte dubioase cotele la acest meci si, dupa cum ne stiti deja, ne place sa descifram meciuri “scoase in fata” de casele de bet. 1.60 la supercota este, pentru cei cu putere de pariere, meciul zilei, nu-i asa? Pui 10.000 de lei, iei 1500$ profit in mai putin de doua ore. Noi nu spune ca Barca nu invinge, spunem ca de cele mai multe ori, in astfel de cazuri, oaspetii inscriu, oaspetii nu pierd la handicap si uneori x2 este verde. Avand in vedere forma Interului lui Mauro Icardi, noi credem ca italienii vor marca astazi, la fel cum au facut-o in precedentele 7 partide, mai ales daca luam in considerare absenta lui Messi, de departe fotbalistul numarul 1 al catalanilor, si faptul ca Barca are 8 partide in acest sezon cu GG, deci gol primit.

Pronostic: O1+ (Inter inscrie)

Cota: 1.47

BVB Dortmund - Atletico Madrid

Doua echipe cu cate 6 puncte dupa 2 etape de ucl, gazdele lider in Germania cu o medie de 3,375 goluri marcate pe meci si 1 primit ( in ucl golaverajul este de 4-0 dupa doua partide ), in timp ce oaspetii au primit gol in ambele meciuri jucate in grupa, au marcat de 5 ori si ocupa locul 5 in La Liga, acolo unde au primit 5 goluri in 9 meciuri. Vom aprecia mereu jocul ofensiv in detrimentul stilului patentat de Simeone sau Mou, astfel incat, desi credem ca cele doua formatii au calitatea de a marca, vom alege sa mergem doar pe gazde astazi.

Pronostic: G1+ (BVB marcheaza)

Cota: 1.30

PSG - Napoli

Desi Napoli reprezinta o trupa tare, cu fotbalisti de calitate, noua ne place Parisul trioului Neymar-Mbappe-Cavani si credem ca gazdele vor arata din nou forta incredibila pe care o au acasa. Indiferent unde si cu cine a jucat in acest sezon, PSG a punctat de minim 2 ori. De fapt, au inscris doar doua goluri atunci cand au si cedat singura data, pe Anfield si nu uitam faptul ca in acel meci au jucat destul de slab si au si ratat incredibil in minutul 90, la 2-2, prin Draxler. In rest, de la 3 in sus pe meci. Napoli conduce grupa cu 4 puncte si golaveraj 1-0, asta dupa ce nu a putut marca la Belgrad. Credem ca parizienii isi vor duce echipa peste napoletani dupa meciul de diseara.

Pronostic: 1&g2+ (PSG invinge si inscrie de minim 2 ori)

Cota: 1.68

Distribuiti pe Social Media