Biletul Zilei 26/10/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

G.A.Eagles - Cambuur

Pentru primul meci de pe Biletul Zilei de astazi am ales partida dintre liderul Eerste Divisie si ocupanta locului 7. Acest meci ne-a atras atentia datorita formei sportive a gazdelor si a traseului oaspetilor. Eagles a disputat 6 partide acasa in acest sezon, 5 in campionat si una in cupa. In fiecare dintre aceste meciuri a punctat de minim 2 ori. Mai mult, are 23 de goluri inscrise in 10 etape, o medie de 2.3 goluri / meci. De cealalta parte, Cambuur a disputat 6 meciuri afara pana acum, in 4 din acestea primind minim doua goluri, intr-unul un sigur gol si a integistrat un 0-0 impotriva unui dintre cele mai slabe atacuri din liga. Cu 12 goluri primite dupa 10 etape, credem ca oaspetilor le va fi foarte greu diseara.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.42

Sparta Rotterdam - Telstar

5 partide acasa pentru gazde, tot atatea victorii, de trei ori cate doua goluri marcate si de doua ori cate 3. Locul 2 in clasament cu 17-7 golaveraj. Adversara de diseara, Telstar, locul 13 in liga, are doua victorii in deplasare in acest debut de sezon, cu ultimul si penultimul loc. In rest, 4 infrangeri la 0, una drastica in Cupa (0-5) si 3 in campionat in care a primit 6 goluri. Telstar este o echipa slaba in deplasari si credem ca nu are sanse pe terenul unei formatii care isi doreste sa urce iarasi in prima liga.

Pronostic: G2+ (Sparta Marcheaza de minim doua ori)

Cota: 1.30

Freiburg - Monchengladbach

Meci foarte interesant in bundesliga, acolo unde oaspetii, locul doi in clasament, se deplaseaza pe terenul celor de la Freiburg, locul 11. Oaspetii au o cota extraordinar de mare avand in vedere forma excelenta si victoriile recente, dintre care una de rasunet pe terenul campioanei (3-0). Acest lucru se poate datora faptului ca Freiburg a fost mai mereu o nuca tare in disputele cu Gladbach, 7-1-0 fiind bilantul ultimilor 10 ani. De asemenea, exceptand acel 0-0 cu Leverkusen, gazdele de diseara au marcat meci de meci chiar daca au pierdut, iar oaspetii au inregistrat GGuri foarte des cand au parasit propria arena.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.67

Distribuiti pe Social Media