Biletul Zilei 30/10/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Iasi - Viitorul

Pentru astazi ne-am propus sa oferim un bilet “pe goluri’’, Cupele aducand adesea rezultate surprinzatoare. Pentru primul meci de pe bilet alegem meciul de la Iasi si decidem sa mizam pe oaspeti, o echipa mult mai talentata, mai valoroasa si care in urma cu 25 de zile a castigat in Copou cu 2-1. Viitoul arata o forma foarte buna, un joc ofensiv, iar Hagi jr a inscris pe banda rulanta impotriva echipelor moldave. Iasiul vine dupa un 0-2 acasa cu Herman.

Pronostic: O1+ (Viitorul inscrie)

Cota: 1.32

Strasbourg - Lille

Doua formatii in forma, doua echipe care inscriu mult in ultima perioada si care isi castiga meciurile. Gazdele, locul 7 in clasamentul din Ligue 1, au marcat in toate meciurile jucate in acest sezon, exceptie facand doar partida de la Lyon in care au cedat 0-2. Acasa vin dupa 4 victorii consecutive.oaspetii au 8 victorii in acest sezon, doua infrangeri cu 1-0 la Bordeaux si Angers si un 0-0 la Monaco. Ocupa un neasteptat loc 2 in clasament, fapt ce le confera increderea necesara pentru a juca fiecare meci la victorie.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.32

Billericay - East Thurrock

Cazuti de pe prima pozitie din cauza golaverajului, baietii de la Billericay ( formatie care a marcat in 99% din partidele jucate in ultimii doi ani ) au sansa de a creste diferenta dintre golurile marcate si cele primite in partida de diseara cu locul 20. Oaspetii au 6 infrangeri din tot atatea deplasari in acest sezon si nu mai putin de 9 esecuri consecutive afara, meciuri in care au fost mai mereu invinsi la handicap. Cum gazdele cedeaza foarte greu puncte acasa, credem ca diseara Billericay va face un galop de sanatate.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.37

St. Gilloise - Beerschot Wilrijk

Locurile 2 si 4 din Proximus League duc astazi un episod din lupta pentru promovare. Gazdele au marcat de 19 ori in 11 partide si au in fata o defensiva destul de nesigura care a cedat de 15 ori deja in cele 11 etape scurse. In ultimele 5 meciuri acasa, Gilloise a marcat mereu de la 2 goluri in sus si credem ca vor puncta si astazi.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.26

Distribuiti pe Social Media