Biletul Zilei 31/10/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Monchengladbach - Bayer Leverkusen

Pentru astazi continua cupeke si continuam si noinpariurile pe goluri. Gladbach se afla intr o forma superba, cu victorii pe linie acasa si goluri multe meci de meci. De cealalta parte, oaspetii, exceptand un 0-0 la Freiburg, au numai GG3+ uri in deplasare si multe astfel de meciuri in general. Ne asteptam sa vedem goluri.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Antwerp - Genk

Locurile 3 si 2 in clasamentul din Belgia, cele doua formatii lupta la titlu in acest sezon. Cu o medie de sub un gol primit pe meci, trupa lui Boloni arata foarte bine, dar a inceput sa scartaie pe defensiva, acolo unde a cedat in majoritatea partidelor jucate recent dupa ce era foarta greu de invins in debutul sezonului. Genk are al doilea cel mai bun atac din Belgia, un gol sub Brugge care are insa un meci in plus. Ambele ofera GG dupa GG in ultimul timp, ir ultimele rezultate intre ele pe terenul celor de la Antwerp au fost 3-5, 3-1, 2-4. Ne asteptam la o lupta spectaculoasa.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.60

Leipzig - Hoffenheim

Doua echipe senzationale ale Germaniei, doua trupe puternice, ofensive, cu fotbal foarte placut ochiului. Rezultatele dintre ele, cu 3, 4 si chiar 7+ spun totul despre meciul de diseara. Credem ca va fi spectacol si meciul va fi unul cu garda jos, gazdele jucand foarte bine acasa unde nu au mai luat gol de 4 partide, in timp ce oaspetii se bazeaza pe o ofensiva ce a punctat de 19 ori in ultimele 7 meciuri afara in tentativa lor de a-i stopa invincibilitatea portarului advers.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media