Biletul Zilei 03/11/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Wolfsburg - BVB

Liderul din Dortmund se deplaseaza pe terenul celor de la Wolfsburg intr-o partida ce nu se anunra facila. Wolfsburg marcheaza des acasa, dar si primeste gol cu regularitate. Au 12 GG-uri la rand, dar in ultimele 5 partide acasa au luat doar 3 puncte. Oaspetii arata o forma incredibila si nu au mai pierdut din mai pe teren strain. Credem ca BVB va continua forma buna.

Pronostic: X2 (Supercota x2, bvb nu pierde)

Cota: 1.35

Herta - Leipzig

Vecine de clasament, cele doua echipe au oferit spectacol in fiecare meci in care s-au intalnit. 2-6, 2-3 la Leipzig si 1-4 au fost rezultatele ultimelor 3 partide intre cele doua. Herta joaca excelent acasa, Leipzig ofera si ea un fotbal ofensiv de buna calitate. Rezultatele recente le ofera ambelor echipa motive sa spere la victorie.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.62

Genk- Brugge

Cele mai in forma echipe din Belgia joaca astazi in derbyul clasamentului. Gazdele, locul 1, 33 de puncte, primesc vizita locului 2, 3 puncte mai putin. Desi GG-ul este pariul cel mai la indemana, noi credem ca gazdele sunt usor favorite, aratand in ultimele meciuri ca poseda o forta ofensiva ireala. Nu mai departe de ultima etapa au intoes de la 0-2 si au castigat cu 4-2 la Antwerp, o formatie ce avea o defensiva de fier. 

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu de minim 2 ori.)

Cota: 1.64

Distribuiti pe Social Media