Biletul Zilei 04/11/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Chelsea - Crystal Palace

Su un joc excelent acasa, far infrangere din aprilie de la 1-3 cu Tottenham, Chelsea tinteste astazi cele 3 puncte pentru a ramane aproape de varf.  Este bataie mare pentru prima pozitie, City are o partida destul de facila acasa asa ca londonezii nu isi paermit pasi gresiti in fata unei echipe modeste, o trupa ce a marcat doar 7 goluri in cele 10 meciuri jucate. Chelsea va fi avizata insa de faptul ca in 5 din cele 6 dueluri jucate pe Stamford Bridge Palace a marcat, ba de doua ori in ultimii ani a si plecat cu toate punctele.

Pronostic: 1&g2+ (Chelsea invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.47

Monchengladbach - Dusseldorf

Nu vom comenta recenta prestatie din Cupa, 0-5 cu Leverkusen. Este destul de clar faptul ca gazdele de astazi tintesc UCL, iar a doua competitie a Germaniei ii cam incurca. Cu doua luni in urma Gladbach invinsese lejer pe Bayer. De altfel, in toate meciurile jucate in acest sezon pe teren propriu, gazdele de astazi au defilat avand victorii pe linie si minim 2 goluri inscrise pe meci. Pe asta ne vom baza si noi diseara impotriva unei formatii mici, din subsolul clasamentului, care la ultima deplasare a incasat 7 goluri. 

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.35

FCSB - Astra

Cu lotul decimat, cu patronul facand declaratii halucinante chiar si pentru el, cu gazonul facut praf si cu un antrenor care are, probabil, aceeasi influenta in vestiar ca femeia de serviciu, dupa rezultate slabe si cu un joc fara idei. Asa se prezinta gazdele diseara la meciul care trebuie sa ii urce pe locul doi, inapoi la -2 de cfr. Desi Astra nu este o echipa de plan secund si desi jocul giurgiuvenilor arata bine in maioritatea meciurilor, noi decidem sa profitam de supercota de 1.65 la 1 solist. Asa credem noi ca se va incheia, avand in vedere prietenia dintre cei doi patroni, de vanzarea/imprumutul lui Alibec la Giurgiu in ceea ce Gigi, Niculae si Sumi probabil spera sa fie doar o escala catre echipa ultimului si avand in vedere condamnarea patronului giurgiuvenilor in aceasta saptamana. Simtim ceva acolo si jucam in consecinta.

Pronostic: Sc 1 (FCSB invinge)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media