Biletul Zilei 06/11/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Tottenham - PSV

Londonezii de la Spurs si campionii din Olanda isi joaca astazi ultima sansa la locul 2 si, in egala masura, sansa finala pentru continuarea macar in Europa League in primavara. Dupa egalul de la Eindhoven , egal cu multe goluri, ne asteptam ca si diseara sa vedem goluri multe in Anglia. Gazdele sunt favorite, avand o echipa net superioara si jucand pe teren propriu. Amandoua vor incerca sa castige aceasta partida lucru care nu poate decat sa asigure un meci spectaculos. 

Pronostic: 1X&3+ (Tottenham nu pierde si se inscriu cel putin 3 goluri in meci)

Cota: 1.62

Inter Barcelona

Am mizat pe GG in tur. Atunci a fost 2-0 pentru Barca contra unui Inter dezamgitor. Astazi credem ca va fi altceva, italienii fiind chiar foarte buni pe teren propriu. Barca este clar mai valoroasa, chiar si fara Messi, dar la Milano suntem de parere ca va avea mari dificultati. Ofensiva nerazzurilor functioneaza excelent si suntem siguri ca diseara va finaliza macar o data.

Pronostic: G1+ (Inter marcheaza)

Cota: 1.35

Porto - Lokomotiv

Porto a castigat fara probleme in Rusia si credem ca diseara va forta calificare in primavara dupa doar 4 meciuri. Joaca foarte bine pe teren propriu, reprezinta o trupa mai valoroasa si vor beneficia cu siguranta de spatiile libere pe care le vor lasa rusii in tentativa de a castiga punctele necesare continuarii aventurii europene. 

Pronostic: 1 (Porto invinge)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media