Biletul Zilei 07/11/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Benfica - Ajax

Meciul ultimei sperante pentru portughezi. Cu 3 puncte dupa 3 partide, invinsi in ultimele secunde in meciul de la Amsterdam, cu Bayern si Ajax la borna 7 in clasament. Asa intra Benfica in aceasta partida pe care este obligata sa o castige daca vrea sa mai spere la primele doua pozitii ale clasamentului. Foarte probabil gazdele vor ataca din primul minut si vor pune presiune pe echipa olandeza, o trupa cladita pentru jocul ofensiv si care va putea profita de spatiile libere lasate. Ne asteptam sa vedem goluri.

Pronostic: GG (Ambele marcheaza)

Cota: 1.65

Lyon - Hoffenheim

Doua trupe spectaculoase care au oferit un fotbal senzational in urma cu doua saptamani. Dupa acel 3-3 ne asteptam la o partida cu macar 3-4 goluri, ambele formatii fiind ultraofensive. Oaspetii au mare nevoie de victorie fiind la 3 lungimi in urma francezilor si credem ca showul va fi total.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.40

Manchester City - Shakhtar

Dupa demonstratia de forta din tur ne asteptam ca englezii sa isi asigure in mare masura calificarea in optimi cu o partida care, dupa 3-0 in Ucraina, ar trebui sa fie doar o formalitate. Oaspetii nu par sa aiba forta din sezoanele trecute, dar nu vin nici victime sigure in Anglia. Vom miza pe golurile formatiei gazda diseara.

Pronostic: IG1+&IIG1+ (City inscrie in ambele reprize)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media