Biletul Zilei 10/11/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Thun - Basel

Meci spectaculos in Elvetia acolo unde gazdele, locul 5 in clasament, primesc vizita locului secund, Basel. Din martie si pana in prezent Thun are doar doua partide fara gol marcat acasa, timp in care oaspetii au marcat si ei in mai toate deplasarile jucate, exceptie facand o si gura partida. Si forma de moment a celor doua este buna, cu multe meciuri terminate cu GG.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

BVB Dortmund - Bayern

Desi gazdele arata mult mai bine in acest debut de sezon, oaspetii de la Bayern sunt considerati favoriti in acest duel. La 4 puncte in spatele rivalei din Dortmund, campioana ar avea mari probleme in cazul unui esec, nici egalul nefiind un rezultat satisfacator. Aceste lucruri ne indeamna sa credem ca Bayern va forta victoria si meciul se va juca pe contre, pe atac si foarte spectaculos. BVB arata foarte bine acasa si nu credem ca vor termina partida fara sa marcheze.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

West Brom - Leeds

Liderul din Championship se deplaseaza pe teren formatiei aflate sub linia pentru baraj, iar meciul se anunta a fi unul foarte complicat pentru Leeds. Cu multe goluri primite in deplasare in acest sezon, oaspetii vor avea de lucru impotriva unei formatii care isi doreste revenirea in primul esalon. Gazdele inscriu constant acasa si ne asteapta o partida foarta interesanta.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media