Biletul Zilei 11/11/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

OM - Dijon

Dupa 4 partide in care au iesit mereu de pe teren invinsi, jucatorii lui OM au sansa astazi sa se revanseze in fata fanilor. Meciul cu Dijon ar trebui sa fie un pansament pentru Payet&co, mai ales ca oaspetii, dupa un inceput senzational, au cazut in gol pana pe locul de baraj. Defensivele celor doua formatii sunt la fel de slabe, dar atacul gazdelor este plin de. Edete si ne asteptam sa isi faca treaba astazi.

Pronostic: G2+ (OM inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.34

St. Gallen - YBB

Locul 5 in superliga din Elvetia, gazdele primesc vizita liderului si campioanei YBB. Cu 5 GG-uri in ultimele 5 partide acasa ne asteptam ca St Gallen sa forteze victoria pentru a urca pe loc de cupe europene. Cum oaspetii sunt net superiori credem ca vom vedea goluri astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Heracles - Feyenoord

Derby de clasament in Olanda acolo unde locurile 4, respectiv 3 isi duc lupta de urmarire a locului doi si, in acelasi timp, lupta pentru un loc sigur de EL. Cum oaspetii au un meci in minus, gazdele sunt obligate sa forteze victoria fiind la egalitate de puncte cu adversara de diseara. Heracles are o aparare slaba, dar jucand acasa va pune probleme mari. Ambele au calcat stramb etapa trecut si ne asteptam ca in aceasta dupa-amiaza sa evolueze numai cu gandul la victorie.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media