Biletul Zilei 12/11/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Avangard Omsk - Amur Khabarovsk

Pentru BZ de astazi v-am pregatit 3 meciuri din KHL-Rusia. Hockey-ul este un sport extrem de spectaculos in care se marcheaza des si avem parte de partide cu scoruri fluviu. Prima astfel de partida este cea dintre locul secund din conferinta de est si locul 11. Gazdele au o forma excelenta cu doar 5 meciuri pierdute acasa dintr-un total de 18, in timp ce oaspetii au 5 victorii afara in ultimele 20 de deplasari. Credem ca Omsk se va impune fara probleme.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.40

Podolsk - Lokomotiv Yaroslavl

Un meci mult mai echilibrat va avea loc la Podolsk, acolo unde echipa locala, locul 7, intalneste locul 4 al clasamentului. Din 2009 si pana in prezent cele doua s-au intalnit de 14 ori pe terenul gazdelor de astazi. Doar de 3 ori s-au inregistrat rezultate de maxim 3 goluri, in restul de 11 partide consemnandu-se scoruri fluviu. Cum gazdele au, in acest sezon, 14 din 17 partide acasa cu peste 3.5 goluri, iar oaspetii inregistreaza 12 astfel de meciuri jucate pe teren strain credem ca si astazi va ploua cu goluri.

Pronostic: TGP 3.5 (Peste 3.5 goluri in meci)

Cota: 1.39

SKA St. Petersburg - Yekaterinburg

Derby ce se anunta extrem de tare intre locul secund din “vest” si liderul din “est”. Ambele echipe ofera meciuri spectaculoase, victorii pe banda si goluri multe. La St. Petersburg am avut mai mereu parte de meciuri cu peste 3.5 goluri intre cele doua, exceptie facand doua rezultate de 1-2. Ne asteptam sa vedem o partida spectaculoasa.

Pronostic: TGP 3.5 (Peste 3.5 goluri in meci)

Cota: 1.32

Distribuiti pe Social Media