Biletul Zilei 13/11/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Peterborough - Luton

Un meci interesant in EFL Trophy intre doua echipe fruntase din League One. Daca in campionat gazdele se situeaza doua pozitii peste rivala de astazi, in grupa din EFL oaspetii au 6 puncte dupa primele doua etape si stau confortabil in fotoliul de lider. Peter a inregistrat doua remize, la fel ca MK si echipa U21 a lui Brighton, si va incerca diseara sa castige aceasta partida. Cu 5-5 golaveraj pana acum, Peter arata ca evolueaza cu garda jos in aceasta competitie si ofera spectacol. Luton are 5-1, joaca bine si marcheaza la foc automat.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Charlton - Swansea u21

Cu 10-2 golaveraj dupa primele doua etape, in care a acumulat 4 puncte, gazdele pornesc ca favorite in aceasta intalnire cu o echipa de tineret. Swansea u21 are, totusi, o victorie in aceasta grupa,1-0 cu liderul wimbledon (o partida in plus), dar si o infrangere dureroasa cu 0-5 in fata lanternei rosii. Credem ca Charlton va marca mai mult de un gol diseara avand in vedere calitatea atacului si naivitatea apararii adverse.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.40

Morecambe - Sunderland

O echipa de coada clasamentului din League2 impotriva locului secund din League1. Ultimul loc cu 0 puncte vs primul loc din grupa cu 5 puncte. O echipa cu 5 goluri primit dupa 2 partide si una cu 3 marcate dupa acelasi numar de meciuri. Asa stau datele problemei inaintea infruntarii de diseara in care credem ca Sunderland, o trupa net superioara, aflata intr-o forma de zile mari, nu va avea probleme in a marca si a se impune. Cum gazdele isi joaca ultima sansa si au si marcat de 3 ori in grupa, se poate ca oaspetii sa fie nevoiti sa scuture plasa de mai multe ori pentru a pleca cu toate punctele.

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu 2 goluri)

Cota: 1.48

Distribuiti pe Social Media