Biletul Zilei 17/11/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Romania - Lituania

Ultima reprezentatie acasa pentru tricolori, un meci pe care trebuie sa il castigam obligatoriu pentru a mai sper chiar si la primul loc. Lituania are 0 puncte, este o formatie slaba si fara pretentii in aceasta grupa. Chiar si fara spectatori pe teren la Ploiesti, Romania trebuie sa arate valoarea superioara si sa castige diseara si, sperand la un x2 in Serbia, sa astepte ultima etapa pentru a ataca si prima pozitie.

Pronostic: 1&g2+ (Romania castiga si marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.56

Mechelen - Lommel

Liderul din divizia secunda belgiana intalneste astazi echipa de pe locul 5. Gazdele arata excelent, marcheaza pe banda rulanta si au 7 din 9 meciuri acasa cu minim doua goluri marcate in acest inceput de sezon. Desi ultima infrangere acasa vine chiar intr-o partida cu Lommel, credem ca diseara gazdele se vor impune.

Pronostic: 1&g2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.52

Turcia - Suedia

Dupa partida din tur, cand Turcia a invins neasteptat dupa 0-2 cu doua goluri inscrise in minutele 88 si 90, credem ca diseara Semiluna va sublinia cresterea de forma in care se afla si va bifa punct sau chiar puncte. Suedia, desi a avut un Mondial fantastic, arata o scadere evidenta de forma si suntem de parere ca va termina ultima in aceasta grupa.

Pronostic: 1x (Turcia nu pierde)

Cota: 1.36

Distribuiti pe Social Media