Biletul Zilei 18/11/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

N.Djokovic - A.Zverev

Cand bookmakerii abia ajung, noi suntem deja acolo! Dupa victoria rasunatoare impotriva lui Federer, Zverev, locul 5 ATP vine doar teoretic cu ganduri mari in fata liderului, Novac Djokovic! De ce doar teorietic? Pentru ca practic am vazut cotele si nu are nicio sansa impotriva tavalugului sarb!

Fiti sinceri si recunoasteti ca in sinea voastra, toti pasionatii de tenis si pariuri sportive, v-ati gandit macar o secunda ca ar fi de bun augur o miza de 100 de lei pe cota la victorie de 6.40 a lui Zverev sau macar pe acel 2,65 la minim un set castigat!

Va recomandam sa va pastrati banutii si sa-i pariati util! Djokovic va incheia socotelile rapid, ceea ce in viziunea noastra nu inseamna mai mult de 6-3 6-3 pentru liderul mondial!Pronostic: 2-0 (Djokovic castiga meciul cu scorul de 2-0)

Cota: 1.47

Silkeborg - F.Amager

Calendarul sezonului fotbalistic din Danemarca n-a fost tocmai pe placul gazdelor in ultima vreme. Spunem asta tinand cont de faptul ca Silkeborg a avut nu mai putin de 4 meciuri in deplasare in ultimele 5 partide, deplasari din care s-a ales cu numai 5 puncte dintr-un total de 12!!! Dezamagitor am putea spune, pentru orice echipa clasata pe locul secund in orice campionat!

Mentionam ca in ultima etapa de pe teren propriu s-a chinuit cu penultima clasata Hvidrove 3-2, fix pe aceeasi cota pe care o are si astazi in fata unei echipe net superioare adversarilor amintiti mai sus. Si de ce aceeasi cota cand oaspetii de la Amager vin dupa 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 partide?!

De altfel mai atragem atentia asupra cotei la victoria gazdelor, in scadere drastica de aseara si pana acum ( de la 1,75 la 1,57 )!

Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.53

Viborg - Thisted

Viborg arata ca si-a revenit dupa victoria de moral in fata ultimei clasate, Helsingor si doreste astazi sa indeplineasca simpla formalitate in fata lui FC Thisted! Subliniem de altfel, cu rosu, faptul ca are o cota corecta la victorie! Daca luam la analiza ultimele doua dispute pe teren propriu in compania oaspetilor de azi, observam ca la acel 3-3 din amical a avut cota 2,05, iar la 2-2-ul din 2017, cota de 1,72!

Astazi insa, dupa cateva esecuri recente, Viborg primeste cota corecta si normala pentru o victorie pe teren propriu, ce se anunta a fi la scor!


Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media