Biletul Zilei 21/11/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Atlanta - Toronto

Penultimul loc in conferinta de est si ultimul in seria de 5 din sudest, Atlanta Hawks primeste vizita liderului conferintei si al diviziei atlantice, Toronto Raptors. Cu doar 4 victorii in 20 de meciuri in ultima luna si jumatate, gazdele au o misiune extrem de grea impotriva unei trupe care arata excelent, cu 3 infrangeri si un meci egal (pierdut in overtime) in acelasi interval. Credem ca valoarea oaspetilor isi va spune cuvantul.

Pronostic: 2 (Oaspetii inving)

Cota: 1.40

Cleveland Cavs - LA Lakers

LeBron “the king” James are parte de o noua revenire pe arena unei echipe la care a evoluat in trecut. Daca in urma cu doua zile Lakers a invins la Miami, pe arena unei formatii in tricoul careia James a facut senzatie, la noapte californienii merg in fieful echipei care l-a lansat in baschetul mare, in statul sau natal. Ramane de vazul cum va fi primit LeBron de catre fanii pe care i-a facut fericiti cucerind titlul dupa mai bine de 5 decenii, dar care poate se simt tradati de comportamentul celui care, in post-sezon, si-a fortat plecarea certandu-se cu sefii, suparat fiind de echipa creata la Cavs, una “greoaie”. Sportiv vorbind, Lakers arata bine, incearca sa tina trena celor de la Golden si se lupta pentru suprematia din Los Angeles cu Clippers. Gazdele se afla in cadere libera.

Pronostic: 2 (Lakers invinge)

Cota: 1.25

Torino - Unics Kazan

Grupa D a Eurocup ne aduce astazi un duel intre ultimul loc si liderul la zi in clasament. Gazdele merg foarte prost, au 8 infrangeri consecutive la activ si nu par sa regaseasca drumul catre victorie. Oaspetii, rusii de la Kazan, se bat pentru sefia grupei cu Unicaja si au astazi ocazia de a rezolva calificarea din grupa. Forma lor sportiva este una excelenta, cu 6 victorii la rand, fapt ce le ofera un avantaj in meciul de diseara. De fiecare data cand s-au intalnit, Unics a castigat destul de lejer.

Pronostic: 2 (Unics invinge)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media