Biletul Zilei 23/11/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Coventry - Peterborough

Coventry, locul 9 in League One, primeste diseara vizita celor de la Peterborough, locul 4 in clasament. Oaspetii si-au facut un obicei din a incasa goluri in deplasare primind minim unul in 17 din ultimele 20 de meciuri afara. Atacul este, totusi, cel mai bun din serie cu 34 de goluri inscrise in 18 partide. Gazdele au marca in 15 din ultimele 20 de meciuri acasa, iar in cele 8 partide directe pe terenul lor, Coventry a invins de 7 ori si a inregistrat un singur egal. 6 dintre aceste meciuri s-au terminat cu minim gg3+

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.62

Lyon Duchere - LeMans

Derby de clasament in Franta National acolo unde gazdele, locul 4 cu 23 de puncte, primesc vizita celor de pe locul 3, echipa ce inregistreaza un punct in plus. Daca aruncam o privire pe forma celor doua echipe putem observa ca gazdele au 11 meciuri consecutive cu gol marcat si nu au pierdut deloc in aceasta serie. Oaspeti stau mai prost in deplasare avand doar 3 victorii in ultimele 10 meciuri afara si deja 4 la rand fara succes. A primit gol in 9 din acestea.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.36

Lyon - St Etienne

Un alt derby de clasament francez, de aceasta data in Ligue 1, acolo unde Lyon primeste vizita echipei de pe 5, formatie ce are un singur punct in minus. Forma sportiva a ambelor ne duce cu gandul la un meci spectaculos, cu goluri de ambele parti. Oaspetii au deja 3 deplasari consecutive cu gol inscris si 8 meciuri la rand in care au scuturat plasa portii adverse. Si Lyon marcheaza des, face spectacol, dar primeste gol la fel de des ca si adversara de astazi. Oaspetii au un golaveraj de 19-17 in timp ce gazdele au un bilant de 23-16. Ambele au marcat mereu in campionat pana au dat de PSG care nu a stat la discutii cu niciuna din ele. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media