Biletul Zilei 27/11/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Hoffenheim - Shakhtar

Dupa 2-2 in tur, ultimele doua echipe din grupa F isi disputa locul de Europa League si ultima sansa la locul 2 care permite accesul in primavara UCL. Gazdele au prima sansa si vor da totul pentru o victorie care sa ii ajute a spere la primavara in cazul unei infrangeri a celor de la Lyon. La fel, avand meci direct cu francezii in ultima etape, ucrainienii spera la 3 puncte diseara si, in caul unui x2 la Lyon, sa poata prinde biletele de ucl cu o victorie in meciul 6. Consideram ca nemtii sunt superiori, calitatea campionatului din care vin fiind net mai mare si suntem de parere ca vor inclina balanta in favoarea lor.

Pronostic: G2+ (Hoffe inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.48

Juventus - Valencia

Dupa esecul total neasteptat din etapa trecuta cand United a invins norocos la Torino, gazdele vor incerca a rezolve calificarea in primavara si sa isi pastreze prima pozitie dupa etapa de diseara. Dupa ce in tur Cristiao a beneficiat de un arbitraj cel putin potrivnic suntem siguri ca in acest meci dorinta sa de razbunare va fi imensa. Cum si in prima etapa Juve s-a impus cu 2-0 desi a jucat o ora in 10 credem ca si astazi valoarea campioanei Italiei isi va spune cuvantul. Va recomandam, pentru un alt bilet, gol Ronaldo si Juve invinge. 

Pronostic: 1 (Juve invinge)

Cota: 1.43

Roma - Real Madrid

Doua trupe ranite, doua echipe care nu se regasesc in actualul sezon, doua formatii ce ocupa locuri rusinoase in campionat si care vin dupa infrangeri in weekend. In UCL ele stau bine si credem ca vor oferi spectacol astazi mai ales datorita faptului ca ambele defensive arata mari carente in joc. Varane e cu gandul la balonul de aur si gafeaza meci de meci in timp ce defensiva romana a incasat 3 goluri pe Bernabeu in fata unui Real care are cel mai prost start de sezon posibil, doar evolutiilela fel de slabe are rivalelor facand ca galacticii sa stea cat de cat aproape de lider.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media