Biletul Zilei 03/12/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Rio Ave - Sporting

Derby in Portugalia intre locurile 5 si 4 in clasamentul la zi. Desi beneficiaza de o cota uriasa la victorie, gazdele joaca senzational pe teren propriu neavand nicio infrangere in 2018. Mai mult, au bifat 6 egaluri si 14 victorii. Suntem de parere ca acest meci este unul in care vom vedea goluri, mai ales tinand cont de faptul ca Sporting este o echipa superioara si una care inscrie foarte mult in deplasari.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.62

Atalanta - Napoli

Gazdele, locul 11 in clasament, au un sezon sub asteptari pana acum, devenind, dintr-o echipa ce se batea pentru europa, o trupa de mijlocul clasamentului. Pentru a putea sa revina intre locurile fruntase, Atalanta are nevoie de puncte. Cu 3 in meciul de astazi ar trece pe locul 6 ceea ce nu ne poate duce cu gandul decat la o partida deschisa. Cand adversara este Napoli, trupa care a incercat sa ii sufle titlul lui Juve, credem ca spectacolul este garantat. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.57

Levante - Bilbao

In ultimul meci de pe biletul zilei de astazi alegem sa mergem pe mana gazdelor, o echipa care a inscris in acest sezon in poarta lui Sociedad, lui Celta, de cate doua ori in fata lui Leganes, Alaves ( o trupa foarte tare anul acesta ), Sevilla si Valencia. In finalul sezonului trecut a invins acasa cu 5-4 pe Barcelona, cu 2-1 pe Sevilla si a creat probleme pentru Real si Espanyol, printre altele. Revenind la acest sezon, Levante a facut victime si in deplasari, invingand la Madrid pe Real cu 2-1 si remizand la Villarreal. Este o trupa care are al 5-lea atac din Spania. Adversara de astazi se afla in degringolada si a primit pana acum 20 de goluri, avand a 5-a cea mai slaba aparare din La Liga.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.26

Distribuiti pe Social Media