Biletul Zilei 05/12/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Strasbourg - PSG

Un duel care a fost extrem de placut in ultimii ani. Am avut larte de 3 astfel de meciuri din 2017, de cand gazdele au revenit pe prima scena, si pana in prezent. Scorurile au fost mai mult decat generoase : 5-2 la Paris, 2-4 si 2-1 la Strasbourg. Si forma de moment a celor doua echipe ne permite sa asteptam un meci cu goluri, gazdele marcand foarte des acasa, iar oaspetii fiind cunoscuti pentru capcitatile ofensive.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.45

Manchester United - Arsenal

Derbyul care, indiferent de forma echipelor, de locul in clasament sau de competitia in care se joaca ramane un meci extrem de disputat, in care toti jucatorii dau totul. In cursa lor pentru locurile de ucl, gazdele trebuie sa castige toate punctele diseara, Arsenal, Tottenham si Chelsea fiind cele mai vulnerabile in acest moment. Liverpool si, mai ales, City sunt intangibile. Daca United vrea sa creasca de la 3 la 4 numarul echipelor care se bat pentru locurile 3-4, atunci cele 3 puncte sunt vitale. Arsenal este, insa, o nuca extrem de tare. A simtit-o pe pielea ei Tottenham in weekend, iar in deplasare Aubameyang & co joaca exceptional. Credem ca vom vedea goluri in acest derby.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Tottenham - Southampton

Tottenham, invinsa in etapa precedenta de Arsenal in derbyl londonez, nu mai are loc de erori in lupta pentru Big4. Mai ales acasa, acolo unde trebuie sa castige tot pentru a isi usura misiunea. Southampton este o echipa destul de grea, dar credem ca gazdele vor forta din primul moment si valoarea lor isi va spune cuvantul.

Pronostic: G2+ (Tottenham inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media