Biletul Zilei 09/12/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Huesca - Real Madrid

Galacticii merg pe terenul celor de la Huesca, lanterna rosie din La Liga. Cu Barca distantata la 8 puncte dupa derbyul catalan, Real nu mai are loc de erori daca vrea sa mai spere la titlu. Daca scoatem din ecuatie dezastrul de la Eibar observam faptul ca Madridul a jucat bine in ultimele deplasari, castigand la Roma, Vigo si Plzen. Suntem de parere ca diseara gazdele nu au sanse prea mari de reusita.

Pronostic: 2&o2+ (Real invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.44

‘Gladbach - Stuttgart

Locul 3 din Bundesliga primeste astazi vizita unei echipe aflate in suferinta. Cu 11 puncte dupa 3 etape, cu doar 9 goluri marcate si cu o forma foarte slaba in deplasare unde au bifat 4 esecuri in ultimele 5 partide, oaspetii au sanse minim pe terenul unei echipe care a calcat totul in picioare in campionat. 

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.45

Basel - Zurich

Derby pentru locul 2 intre fosta campioana si o echipa de europa. Aflate la egalitate, cu 24 de puncte, Basel si Zurich se lupta de la distanta cu Thun si St. Gallen pentru ultima pozitie de ucl, locul 1 fiind deja antamat. Cu 8 GG-uri in ultimele 10 partide acasa, respectiv 8 GG-uri afara in ultimele 10 meciuri, cele doua garanteaza spectacolul astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media