Biletul Zilei 12/12/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Ajax - Bayern

Cu calificarile deja antamate, Ajax si Bayern joaca diseara doar pentru prima pozitie, cea care le-ar asigura, cel putin teoretic, un adversar mai lejer in primavara. Cu 8-2, respectiv 12-2 golaveraje si dupa 1-1 in tur cele doua vor asigura si diseara spectacolul fiind doua trupe care joaca deschis. Ambele inscriu des, Bayern a demonstrat ca primeste gol destul de usor in acest sezon si suntem de parere ca vom vedea goluri diseara. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Shakhtar - Lyon

Meci tare in ultima etapa din ucl intr-o grupa cu adevarat spectaculoasa. Gazdele au nevoie de victorie pentru a merge mai departe, dar Lyon are jucatori de calitate si provine dintr-un campionat net superior. Cu 7-15, respectiv 11-10 golaveraje cele doua formatii au arata spectacol si in tur, la 2-2 in Franta. Ne asteptam la goluri multe in Ucraina.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

YBB - Juventus

Liderul grupei, Juventus se deplaseaza in Elvetia pentru meciul cu codasa YBB. Suntem siguri ca Juventus isi doreste prima pozitie, la fel cum suntem siguri ca Ronaldo, 1 gol in 3 meciuri si 20 de minute la Valencia, isi doreste sa puncteze chiar de mai multe ori pentru a sta in plasa jucatorilor din fruntea clasamentului golgeterilor. Daca United nu va putea sa invinga la Valencia atunci Juve ar castiga prima pozitie chiar si cu infrangere, dar nu credem ca batrana doamna va astepta semne din Spania si va forta sa isi castige  meciul. 

Pronostic: 2 (Juve invinge)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media