Biletul Zilei 14/12/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Servette - Rapperswil

Biletul Zilei incepe la orele 21:00 cu meciul liderului din Challenge League, Elvetia. Gazdele, 35-14 golaveraj, vin dupa 5 victorii pe teren propriu, toate obtinute la diferenta de minim 2 goluri si cu un joc ofensiv. Oaspetii se afla la 3 puncte deasupra locului retrogradabil si, exceptand victoria cu lanterna rosie si egalul cu vecina de clasament Vaduz, au infrangeri pe linie in meciurile din deplasare. Servette are un atac excelent, 35 de goluri dupa 17 partide, si ne asteptam sa nu aiba probleme diseara. 

Pronostic: 1&g2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.30

Charleroi - Gent

Duelul dintre locurile 7 si 6 in Jupiter League se anunta extreme de disputat, orice punct contand in lupta pentru playoff. Cu 29-25, respectiv 33-30 golaveraje si separate de numai un punct cele doua echipe practica un fotbal deschis si placut ochiului. Gazdele au 14 meciuri cu GG in ultimele 20 de jouri in timp ce Gent are 11 astfel de partide. Oaspetii au marcat in ultimele 8 din 10 deplasari, iar gazdele au tot 8 meciuri cu gol marcat, dar in ultimele 10 meciuri acasa.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.60

Braga - Feirense

Seara se incheie cu partida celor de la Braga, locul 3 in Portugalia, si o trupa care joaca excelent acasa. Antepenultima in campionat, Feirense va avea neoie de o prestatie excelenta si de mult noroc pentru a obtine ceva din acest joc, gazdele neavand nicio infrangere in meciurile oficiale pe teren propriu de foarte mult timp si fiind o echipa care marcheaza la foc automat. Cum oaspetii nu prea emit pretentii in deplasari, mai ales impotriva echipelor din frunte, credem ca Braga va defila diseara.

Pronostic: 1&g2+ (Braga invinge si inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media