Biletul Zilei 18/12/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

B. Monchengladbach - Nurenberg

Gazdele, locul 2 in campionat, nu mai au loc de erori si nu pot lasa sa scape vreun punct in lupta pentru top4, mai ales pe teren propriu, acolo unde, in campionat, au inscris in toate meciurile minim 2 goluri si au castigat pe linie, indiferent de numele adversarului. Cand oaspetii sunt Nurenberg, locul 17, trupa care a primit minim 2 goluri in fiecare din ultimile 6 deplasari, atunci chiar nu ar exista scuze pentru un rezultat neconvingator.

Pronostic: 1&g2+ (Gladbach invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.55

Dusseldorf - BVB Dortmund

Liderul clasamentului se deplaseaza in fieful celor de la Dusseldorf, locul 16. Dupa 15 partide, BVB are 41 de goluri marcate si 15 primite, un raport de aproximativ 3-1 pe meci. Gazdele se afla la polul opus si din acest punct de vedere, reusind o medie de 1-2 pe meci, cu o defensiva care cedeaza des si un atac ce a facut cateva meciuri bune, 3-3 la Munchen si 4-1 cu Herta reprezentand apogeul acestei echipe. Desi cota de 1.50 ni se pare maricica pentru o asemenea diferenta de valoare, nu putem sa trecem peste faptul ca liderul joaca excelent si, avand 9 puncte avans fata de rivala bavareza, suntem de parere ca nu va lasa puncte niciunei echipe din subsol.

Pronostic: 2 (BVB invinge)

Cota: 1.50

Orleans - PSG

1/8 de finala ale Cupei Ligii Frantei, ocazie foarte buna pentru tinerii mai putini cunoscuti ai Parisului sa arate ca merita sa faca parte din lotul plin de vedete al seicilor qatarezi. Un meci in care, stiind pofta de trofee a campioanei, se va pune doar problema scorului. Credem ca PSG, cu orice formatie va juca, va castiga fara probleme aceasta partida, iar jucatorii mai putin folositi, alaturi de cateva nume consacrate deja, vor da recital pe terenul celor de la Orleans.

Pronostic: 2&o2+ (PSG invinge si inscrie mini 2 goluri in meci)

Cota: 1.22

Distribuiti pe Social Media