Biletul Zilei 20/12/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Nantes - PSG

Revenim la handbal si ce alt meci daca nu marele derby din Franta isi putea face aparitia pe biletul nostru. Despre cele doua echipe am vorbit, pe larg, in biletul de pe 13.12, atunci cand cele doua forte s-au duelat in liga campionilor.  Nantes si PSG se dueleaza pentru prima pozitie in clasament si credem ca va fi un meci extraordinar, spectaculos si tacticizat. In ultimii ani am avut foarte multe intalniri directe si doar in doua s-au marcat mai putine goluri, in rest fiind “avalansa”. Mizam pe goluri astazi.

Pronostic: TGP 57.5 (Peste 57.5 goluri in meci)

Cota: 1.42

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers

Canadienii de la Maple Leafs, locul 2 in “est”, primesc vizita panterelor din Florida intr-un meci pe care ar trebui sa il castige, diferenta din clasament si valoare fiind suficiente argumente pentru un succes. Gazdele au o forma foarte buna acasa, ultimul meci fiind singurul pas gresit venit in prelungiri dupa o serie lunga de victorii. La polul opus, oaspetii au invins in deplasare dupa 4 esecuri la rand. Mergem pe mana “frunzelor” in aceasta seara, dar includem prelungirile in pronostic.

Pronostic: Cm1 (Toronto invinge la final)

Cota: 1.45

Dallas Stars - Chicago Blackhawks

Starurile din Dallas primesc viziata echipei din Chicago, o trupa care, cu exceptia unui egal urmat de infrangere in prelungiri, are numai infrangeri in deplasare in ultimele 15 meciuri. O forma extrem de slaba care o face sa para victima sigura in confruntarea din Dallas acolo unde gazdele joaca excelent. Mergem pe Stars la noapte.

Pronostic: Cm1 (Gazdele Castiga meciul ( inclusiv prelungiri ))

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media