Biletul Zilei 21/12/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

BCM Pitesti - BC Steaua Bucuresti

Duel pentru locul 6 in liga nationala de baschet. Gazdele primesc vizita celor de la Steaua, o trupa care se confrunta cu probleme de efectiv si certuri in interiorul lotului. Arena proprie si valoarea jucatorilor ar trebui sa fie argumente suficiente pentru o victorie care sa le intareasca celor din Pitesti pozitia de playoff. Desi nu arata o forma grozava, gazdele sunt totusi superioare bucurestenilor care pierd pe banda rulanta in campionat.

Pronostic: 1 (Pitesti castiga)

Cota: 1.40

CSM Oradea - SCM Craiova

Ardelenii din Oradea primesc vizita locului secund din liga intr-o confruntare ce se anunta extrem de disputata. Desi se afla intr-o pozitie mai buna in campionat, oaspetii au sanse mici in aceasta deplasare, Oradea fiind o forta a ligii masculine de baschet si o trupa care, din 2009 si pana acum, la fiecare partida pe propria arena impotriva oltenilor, a invins fara mari emotii.

Pronostic: 1 (Oradea invinge)

Cota: 1.35

Zalgiris Kaunas - Maccabi Tel Aviv

Etapa cu numarul 14 din Euroliga ii aduce pe israelienii de la Maccabi in fieful lituanienilor de la Zalgiris. Cultul gazdelor pentru baschet (sportul rege in Lituania) si fanatismul propriilor fani fac din arena din Kaunas un vulcan in care toate echipele mari ale continentului au avut probleme. Chiar si cand a pierdut, Zalgiris a jucat bine si s-a luat la “tranta” cu fortele baschetului. Desi Maccabi a castigat des pe acest teren, in 2018 a pierdut deja o data, de cand investitia in echipa gazda s-a marit considerabil. Credem ca Zalgiris va castiga diseara si isi va apara pozitia a 8-a, ultima care asigura prezenta in playofful euroligii.

Pronostic: 1 (Zalgiris invinge)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media