Biletul Zilei 23/12/2018

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Utrecht - Ajax

Incep devreme biletul zilei de astazi cu un duel din prima liga olandeza. Acolo regasim Ajax, trupa de pe locul 2, o formatie care a primit doar 7 goluri in 16 etape inscriind in acest timp de 57 de ori. Ajax se afla la 5 lungimi de PSV si nu are voie sa faca pasi gresiti in lupta pentru titlu. Gazdele sunt, totusi, formatia de pe locul 4, chiar daca intre primele doua clasate si restul echipelor exista o “prapastie” de 8 puncte. Diferenta de cote este imens si, oricat de buna ar fi Ajax, nu credem ca 7.60 este o valoare potrivita pentru o echipa precum Utrecht, mai ales evoluand acasa. Pe acest 7.60 gazdele au 1.47 la gol marcat, o cota la fel de mare, credem noi, daca ne uitam la faptul ca fosta echipa a lui Mihaita Nesu are 20 de meciuri consecutive pe teren propriu cu gol marcat si vine dupa 7 victorii la rand. Suntem de parere ca vom vedea goluri si, chiar daca admitem ca Ajax este mai valoroasa si ar putea invinge, inclinam si spre  un gol al gazdelor. Chiar daca ultimele dispute dintre cele doua au fost sarace in goluri, credem ca astazi acest lucru se va schimba. 

Pronostic: 3+ (minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.40

Holstein Kiel - Hamburg

Locul 6 din 2.Bundesliga primeste vizita liderului si se anunta o partida extrem de disputata, in conditiile in care, cu o victorie, Kiel vine foarte aproape de locurile promovabile. Gazdele au 31-24 golaveraj si vin dupa 17 GG-uri pe teren propriu in ultimele 20 de partie, dupa 10 astfel de rezultate consecutive dintre care in noua s-au inscris si peste 3 goluri. Oaspetii, la randul lor, au 13 victorii la rand afara, intrerupte de un singur egal fara goluri. Se anunta spectacol.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Aston Villa - Leeds

Un meci care nu mai are nevoie de nicio prezentare in Championship. Pe locul 11, la 5 puncte de ultimul loc de baraj, Villa are nevoie disperata de victorie pentru a sta sus, in lupta. Cu 12 partide consecutive cu gol marcat aseara, credem ca gazdele au forta de a marca astazi. Oaspetii de la Leeds sunt pe locul 2 si au marcat in ultimele 17 partide consecutive afara, aratand o forta ofensiva deosebita. Apararea lui Leeds a incasat doar 18 goluri (a doua din Championship), dar atacul gazdelor este unul extrem de tare, trupa din Villa avand a doua ofensiva dupa West Brom. Vom avea goluri astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media