Biletul Zilei 31/12/2018

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Cardiff Metropolitan - Barry

Gazdele, locul 8 in prima liga din Tara Galilor, primesc in aceasta dupa-amiaza vizita liderului Barry. Cu 6 puncte mai putin decat locul 6, ultimul care prinde playofful, Cardiff Metro va forta victoria pentru a se apropia de cele 2 echipe care au 27 de puncte. Cu 18 partide cu gol marcat acasa din ultimele 20, credem ca au forta ofensiva de a puncta. Oaspetii nu sunt degeaba pe primul loc si credem ca vom vedea o partida deschisa, spectaculoasa. Cota la GG este in scadere continua de doua zile si ne asteptam sa fie verde.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.52

Houston Rockets - Memphis Grizzlies

Locurile 5 si 10 in conferinta de vest au oferit mai mereu partide spectaculoase fiind doua echipe placute fanilor baschetului. Memphis a invins in fieful lui LeBron dupa 4 infrangeri la rand “afara” in timp ce gazdele au 8 victorii la rand acasa, singurul pas gresit pe teren propriu in ultimele doua luni fiind infrangerea cu Dallas. Ne asteptam sa vedem o partida stransa, disputata si mizam pe aportul propriilor fani si pe valoarea usor superioara a gazdelor.

Pronostic: CM1 (Houston castiga meciul ( inclusiv prelungiri ))

Cota: 1.47

Verdasco - Lorenzi

Duelul de la Doha are un favorit cert, spaniolul Verdasco fiind net superior, valoric vorbind, italianului Lorenzi. Locul 28 ATP are 12 victorii in ultimele 20 de meciuri pe hard in timp ce numarul 109 are numai 6 in acelasi interval de timp. Si in duelurile directe Verdasco are 3-0 la general. Daca adaugam si faptul ca Fernando are cu 2 ani mai putin decat rivalul de astazi credem ca, in absenta unor factori externi, rezultatul poate fi numai unul.

Pronostic: 1 (Verdasco invinge)

Cota: 1.32

Edmonton Oilers - Winnipeg Jets

Duelul cel mai predispus la goluri astazi in NHL. Gazdele, desi nu au o forma extraordinara, ofera numai meciuri cu goluri multe avand 5 meciuri consecutive acasa cu over 4.5 in timp ce oaspetii, exceptand acel 1-0 din deplasarea trecuta, au numai deplasari cu over 4.5 goluri. Ne asteptam sa vedem spectacol.

Pronostic: TGP 4.5 (Peste 4.5 goluri in meci)

Cota: 1.30

Anaheim Ducks - Tampa Bay Lightning

Meci extrem de tare in NHL intre ratele din Aneheim si liderul din est, Tampa Bay. Extrem de multe goluri marcheaza oaspetii avand 10 deplasari consecutive cu over in timp ce gazdele au si ele 8 partide consecutive cu foarte multe goluri in meci. Pronosticam si aici o partida deschisa.

Pronostic: TGP 4.5 (Peste 4.5 goluri)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media