Biletul Zilei 01/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Everton - Leicester

Duel tare in prima zi a anului in PL. Everton vine dupa 14 meciuri consecutive acasa in care a marcat, totalizand 9 GG-uri. Oaspetii de la Leicester vin dupa 14 deplasari in care au marcat din ultimele 15, avand prestatii foarte bune si contra granzilor din Anglia. Cele doua au inregistrat 9 GG3+ in ultimele 9 partide pe terenul celor de la Everton. Se anunta un meci crancen.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.80

Arsenal - Fulham

Dupa infrangerea drastica din derbyul cu Liverpool, Arsenal are sansa de a-si linge ranile in fata celor de la Fulham, echipa din subsolul clasamentului. Fara pasi gresiti acasa in campionat de la infrangerea din prima etapa cu City, Arsenal va arunca intreaga ofensiva peste apararea penultimei clasate in tentativa de a nu pierde pasul in lupta pentru top4, mai ales acum cand United vine tare pe turnanta. Fulham joaca foarte slab in deplasare avand un singur punct in ultimele 8 meciuri afara.

Pronostic: 1&G2+ (Arsenal invinge si marcheaza minim doua goluri.)

Cota: 1.50

Brentford - Norwich

Un meci care se anunta extrem de atractiv, cu doua trupe ultraofensive. Gazdele au 19 meciuri acasa din ultimele 20 cu gol marcat in timp ce oaspetii au marcat in ultimele 18 din 20 de deplasari. Locul 2 in clasament, Norwich este favorita, dar nu va avea un meci usor in fieful unei echipe cu golaveraj 35-35 dupa 25 de etape.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media