Biletul Zilei 03/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Manchester City - Liverpool

Nu puteam sa incepem biletul de astazi altfel decat cu acest meci si, oricat de banal ar parea, pontul pentru aceasta disputa nu poate sa fie decat unul singur. La 7 puncte in spatele oaspetilor, campioana nu are decat o singura varianta pentru a mai spera la titlu: victoria. Foarte mult regreta acum oamenii lui Pep acel 11m ratat in final la Liverpool. Desi are numai 8 goluri primite, defensiva de pe Anfield vine in fieful celei mai tari ofensive din peninsula si, mizand totul pe victorie, credem ca City va marca cel putin o data. Oricat de buna ar fi Liverpool, campioana are unii dintre cei mai tari jucatori de atac din Anglia si ne este foarte greu sa credem ca acel 0-0 din tur se va repeta. Cu o linie de atac cel putin la fel de puternica, oaspetii se vor axa foarte mult pe contre, Salah, Mane si ceilalti fiind letali daca primesc spatii. In ideea ca un 2 solist ar aduce in mare masura titlul la Liverpool vom miza pe goluri la acest duel. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Villarreal - Real Madrid

Am zabovit un pic asupra acestui meci. Restanta din LaLiga ne-a pus un pic in dificultate deoarece foarte multi prieteni inclina catre un 2 solist destul de clar. Noi am plecat de la urmatoarele idei si vom merge pe aceasta linie pe biletul zilei: 
— gazdele, desi se afla intr-o situatie jenanta in clasament, au inceput sa lege cateva meciuri senzationale acasa. Printre ele gasim un 2-0 cu Spartak, un 5-0 cu cosmarul FCSB-ului si 1-1 cu Atletico si revelatia Levante. Chiar si cand a pierdut, 2-3 cu Celta, Villa a marcat. 
— Real are nevoie de victorie pentru a stat in plasa liderului fiind acum la -8 in clasament. Acest lucru va face Madridul si mai vulnerabil pe faza defensiva, o faza cu care stim ca galacticii nu prea se impaca oricum. 24-19 golaveraj pentru campioana mondiala a cluburilor este unul rusinos pentru o astfel de formatie.
— in ultimii doi ani, la Villarreal, rezultatele au fost 2-2 si 2-3
— ambele au nevoie de victorie si asta nu poate insemna decat un joc deschis.

Din toate aceste puncte noi ne gandim ca vom vedea spectacol si un fotbal total, bazat pe atac.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.55

Aves - Porto

Ultimul meci de pe bilet ne-a adus de asemenea cateva semne de intrebare. Este clar ca oaspetii sunt echipa mult mai valoroasa, echipa in forma si trupa care, cu o singura exceptie (infrangere la Benfica), are numai verde in dreptul ei insirand victoriile din septembrie si pana acum. Totusi, observam ca echipa gazda are doar doua meciuri acasa in ultimele 20 in care nu a marcat si are 12 GG-uri in aceasta perioada. Nu stim sigur daca Aves va marca in poarta unei defensive care a primit doar 9 goluri in cele 14 etape scurse, noi inclinam catre da, dar credem ca ofensiva, cu 30 de goluri marcate, isi va face datoria in fata celei mai slabe defensive din liga portugheza, Aves incasand 28 de goluri in 14 meciuri. Daca nu vom asista la un meci de genul “Portimonense - Benfica”, partida in care, glumind un pic, oaspetii parca au vrut sa se asigure ca meciul se termina 1 solist ( doua autogoluri in 35 de minute ), suntem de parere ca, fotbalistic vorbind, acest pronostic trebuie sa iasa foarte repede si nici nu vom forta victoria oaspetilor.

Pronostic: O2+ (Porto inscrie de minim doua ori)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media