Biletul Zilei 04/01/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Bremerhaven - Ingolstadt

Liga nemteasca de hockey ne propune un meci cu doua combatante care au oferit mereu spectacol total, fie ca vorbim de meciuri directe sau de partidele lor in general. 15 meciuri acasa din ultimele 20 are Bremerhaven cu peste 4.5 goluri, in timp ce oaspetii vin dupa 8 astfel de deplasari din ultimele 10. Cu locul de playoff la bataie, ne assteptam sa vedem cel mai bun hockey din partea ambelor formatii.

Pronostic: TGP 4.5 (Peste 4.5 goluri in meci)

Cota: 1.43

Olympiakos - Panathinaikos

Euroliga propune diseara un meci cu adevarat special, un derby la Athenei intre cele doua forte locale. Rivalitatea este uriasa si credem ca gazdele, favorite astazi, vor face totul pentru a stopa concitadina din a prinde playofful. Cu doar 4 puncte in fata, Oly, care conduce si clasamentul din Grecia cu un punct peste Pana, va forta victoria pentru a cred o distanta si mai mare intre ea si locul 9 ocupat in acest moment de Zalgiris. Dupa ce atat Real, cat si Efes au clacat la Athena, Fener reusind sa invinga la numai un punct, suntem de parere ca le va fi foarte greu celor de la Panathinaikos sa reziste pe arena rivalei. Oly are doar 3 infrangeri acasa din mai si pana in prezent, in timp ce oaspetii au 5 infrangeri in ultimele 10 deplasari.

Pronostic: 1 (Oly invinge ( timp regulamentar ))

Cota: 1.50

TNS - Newtown

Echipa numarul 1 a Tarii Galilor primeste astazi vizita vecinei de clasament, Newtown. La 2 puncte in spatele liderului, care joaca astazi in deplasare, TNS trebuie sa invinga pentru a sta acolo sus si pentru a pune ceva distanta intre ea si urmaritoare. Desi oaspetii au invins in precedenta vizita la New Saints cu 4-2 credem ca diseara gazdele au prima sansa, ele traversand o forma foarte buna in ultima vreme. Cum partida nu este una tocmai usoara, credem ca gazdele vor forta si nu se vor multumi cu un singur gol, avand nevoie de siguranta pe final. 

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.38

Distribuiti pe Social Media