Biletul Zilei 05/01/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

BC Steaua Bucuresti - CSU Sibiu

Duel care, la prima vedere, nu poate avea decat un deznodamant. Gazdele sunt foarte slabe, cu jucatori extrem de slabi la finalizare, o trupa care nu credem ca are sanse mari sa prinda top6. Sibiul este o forta, conduce clasamentul si vine dupa prestatii extrem de bune cu Oradea, Timisoara, Craiova si Cluj. A insirat victoriile in fata fortelor din campionatul intern si credem ca nu va avea nicio problema in a castiga aceasta deplasare. Nu stim daca exista persoana care a apucat sa joace cota de 1.38 pe care o avea Sibiul la 10:00 ea ajungand acum la 1.25

Pronostic: 2 (Sibiu castiga ( timp regulamentar ))

Cota: 1.25

AFC Telford - Spennymoor

Locurile 4 si 5 din National League North joaca astazi un meci ce se anunta extrem de spectaculos. Cu 35-30, respectiv 48-27 golaveraje dupa 24 de etape ( oaspetii au doua meciuri in minus ), cele doua arata ca joaca un fotbal total si se vor lupta pana in final pentru promovare. Cu 16 GG-uri in ultimele 20 de meciuri acasa si 18 partide pe teren propriu cu gol marcat, Telford are toate motivele sa creada ca va inscrie diseara. De cealalta parte, Spenny vine dupa 14 deplasari cu GG in ultimele 20 de jocuri afara si 17 astfel de partide cu gol inscris. Oaspetii au a doilea atac din liga, un gol in spatele celor de la Bradford PA, dar cu doua meciuri mai putin. De 5 ori s-au intalnit cele doua si, indiferent de arena pe care s-a jucat, am avut parte de goluri: 2-3, 1-2 si 2-2 la Spennymoor, 3-2 si 3-0 la AFC. Oaspetii de astazi inca nu au reusit sa se impuna.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.57

Assat - Pelicans

Meciul din Liga finlandeza ne aduce fata in fata lanterna rosie si o trupa care duce o lupta acerba pentru playoff. Gazdele nu numai ca se afla pe ultimul loc, dar sunt la 10 puncte in spatele urmatoarei echipe si nu par capabile de lucruri marete in acest sezon. Cu foarte putine victorii acasa in ultimele 20 de meciuri, Assat vine dupa o deplasare de cateva sute de km facuta ieri, excursie (pentru ca asta a fost) in care au incasat 5 goluri. Acest 1-5 de ieri a venit in fata unei trupe care are acelasi numar de puncte cu rivala de astazi. Pelicans a jucat in urma cu doua zile si a invins cu 4-2 echipa de deasupra gazdelor de astazi. In peste 75% din dati, cand a jucat doua meciuri in doua zile consecutive, meciul al doilea a fost infrangere pentru Assat. Cu 7 echipe la bataie pentru playoff, oaspetii nu isi permit sa rateze punctele in fieful unei trupe extrem de slabe, o echipa care are cea mai slaba defensiva din campionat. Daca luam in considerare si faptul ca Pelicans are al treilea atac din Finlanda atunci suntem siguri ca meciul le va fi la discretie. Desi vedem un 2 solist sau un cm2 ( cu tot cu prelungiri ) ne vom proteja cu x2, deoarece, in cazul putin probabil in care gazdele vor smulge un egal, overtime-ul este mai mereu o loterie.

Pronostic: X2 (Pelicans nu pierde in timp regulamentar)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media