Biletul Zilei 06/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Herning Blue Fox - Aalborg

Meci interesant in Metal Ligaen acolo unde locurile 6 si 3 duc o lupta ce se anunta extrem de disputata. Gazdele, 6 puncte peste linia ce separa playofful cu playoutul, au 16 meciuri acasa in ultimele 20 cu peste 4.5 goluri in meci ( 9-1 raportul in ultimele 10 partide acasa ). Oaspetii au 13 astfel de deplasari in ultimele 20 de meciuri afara si o forma recenta buna, cu 4 partide din ultimele 5 cu over. Ultimele 10 rezultatele directe pe terenul celor de la Blue Fox ne-au adus nu mai putin de 9 OVER-uri.

Pronostic: TGP 4.5 (Peste 4.5 goluri)

Cota: 1.53

QPR - Leeds

Doua echipe de Championship, doua formatii care au trecut prin PL si care se bat si anul acesta pentru promovare in elita Angliei. Daca Leeds sta foarte bine in campionat, fiind pe primul loc, cu sanse mari la promovare, QPR are de luptat pentru baraj fiind la 4 lungimi de locul 6. Cupa este, insa, altceva. Este o competitie in care toti se bat, in care toate echipele vor sa avanseze si sa joace cu trupe tari ale peninsulei. Suntem de parere ca niciuna dintre formatii nu doreste sa rejoace aceasta partida si sa isi aglomereze si mai mult calendarul, astfel ca cele doua vor cauta victoria si vom avea parte de un meci frumos. Gazdele au 17 meciuri cu gol marcat  din ultimele 20 jucate pe teren propriu in timp ce Leeds vine dupa 19 deplasari consecutive cu gol marcat. In 2017, pe cote apropiate, scorul a fost 1-3. Inainte regasim scoruri de 3-0, 1-0, 1-1, 1-2 si 2-2. Credem ca va fi show astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.65

Real Madrid - Real Sociedad

Cat sa mai surprinda neplacut Madridul? De cate ori sa o mai comita? Credem ca astazi, pe Bernabeu, Real va incerca sa spele rusinea traita in final la Villa Real, acolo unde a remizat cu o echipa aflata in deriva in subsolul clasamentului. Chiar si cu un joc slab, campioana europei a reusit sa puncteze in compartimentul ofensiv, acolo unde, in absenta lui Cristiano, apar mereu alte nume. Defensiva este buba in echipa Realului, o defensiva care gafeaza aproape la fiecare meci, belgianul din poarta fiind si el mult sub asteptari si mult sub cel pe care il inlocuieste ( de neinteles decizia lui Perez de a-i aduce inlocuitor lui Navas ). Pentru a castiga acest meci, Benzema si ai lui trebuie sa inscrie mai mult de unu doua goluri, deoarece Ramos, Varane si restul liniei de fund sunt capabili sa primeasca gol oricand. Statistica de pana acum nu conteaza, Real surclasand mereu pe Sociedad pe Bernabeu cu goluri multe, dar cu Ronaldo in avanposturi.

Pronostic: G2+ (Real inscrie minim 2 goluri.)

Cota: 1.36

Distribuiti pe Social Media