Biletul Zilei 18/01/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Vitesse - Excelsior

Gazdele, locul 5 in Olanda, se lupta pentru cupele europene si nu au loc de erori in confruntarea cu o formatie care joaca foarte slab in deplasare si care castiga doar cu echipele din a doua jumatate a clasamentului. Vitesse, exceptand partida cu Ajax si cele doua egaluri cu Emmen si Den Haag, a castigat tot ce se putea pe teren propriu si marcheaza la foc automat avand 27 de goluri in 17 meciuri jucate. Credem ca astazi se vor impune destul de clar.

Pronostic: 1&g2+ (Vitesse invinge si marcheaza minim 2 goluri)

Cota: 1.43

KV Mechelen - KSV Roeselare

Liderul din Proximus League continua cursa de promovare in prima liga si credem ca va castiga la pas meciul de diseara in fata locului 6, Roeselare. Mechelen este o forta pe teren propriu pierzand numai o partida in debutul sezonului, 1-2 cu Lommel si remizand 1-1 cu Beerschot. In rest, victorii clare, pe linie, si foarte multe goluri inscrise. Golaverajul de 44-16 dupa 21 de meciuri arata clar forta acestei echipe.

Pronostic: 1&g2+ (Gazdele inving si inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.41

Hoffenheim - Bayern

Inceput de an cu derby in Bundesliga. Gazdele, locul 7, primesc vizita gigantului din Munchen si ne asteptam la un duel extrem de tare. Hoffe sper la locurile de ucl in timp ce Bayern nu a renuntat la titlu. Credem ca ambele echipe au forta de a marca, dar inclinam sa oferim si noi oaspetilor prima sansa la cele 3 puncte astfel ca vom miza pe goluri. Recent, Bayern s-a deplasat la Frankfurt, pe cote aproape identice atat la soliste cat si la GG, gazdele de atunci fiind o echipa mai in forma si mai bine clasata decat Hoffe, iar scorul a fost un 0-3 sec. Nu credem ca acest meci se termina 1-1 astfel ca alegem varianta golurilor la final.

Pronostic: 3+ (Minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media